QUIVOGNE DEMETER univerzális kultivátor

A Demeter univerzális kultivátor egy igazán sokoldalú munkagép, amellyel Ön a tarlóápolás feladatai mellett a magágykészítést és szántáselmunkálást is magas minőségben tudja elvégezni.

A robusztus felépítésű munkagépen az elmunkáló eszközök 7 sorban vannak elhelyezve. Az első sorban egy hidraulikus állítású simító dolgozza el a nagyobb hantokat. Helyzete a traktorfülkéből könnyen állítható. Szántáselmunkálás és magágykészítés folyamán intenzívebb, míg szármaradványokkal borított táblán enyhébb szögbe kell a simítót állítani. A talaj felső 3-15 cm-es rétegét a 70 x 12 mm-es rugós szárakra szerelt kapatagok dolgozzák át.

A Demeter felszerelhető keskeny lándzsákkal vagy 200 mm-es lúdtalp kapákkal. A lándzsákkal könnyű húzás mellett valósítható meg a mélyebb talajmunka, míg a lúdtalpkapák a teljes felszín átdolgozásával végzik a feladatukat. A kapák a vázra 15 cm-es osztással vannak szerelve. A vázmagasság 58 cm, amely a kapaosztással együtt megfelelő átömlési keresztmetszetet ad az eltömődés mentes munkákra.

A kapaszekciót állítható helyzetű pálcás simító követi, amely fő feladata a felszín egyengetése és a kapanyomok eltüntetése.

A felszín lezárásáról a Demeter esetében több fajta henger gondoskodhat. Hazánkban a 600 mm átmérőjű U vagy L profilú ékgyűrűs henger alkalmazható a maximális kihasználtság érdekében.

A Demeter kultivátor elérhető 3 / 3,5 méter munkaszélességben merev, illetve 4 / 5 / 6 méteres hidraulikusan összecsukható kivitelben. Az 5 és 6 méteres munkagépek a szárnyrészeken első támkerékkel is fel vannak szerelve a pontosabb munkavégzés érdekében.

Opcióban a gépre a zöldtrágyázáshoz aprómag szóró egység is szerelhető.


Quivogne Magyarország Kft.

Gazsi Zsolt

Telefon: 30/558-4918
E-mail cím:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.quivogne.hu

Kövessen minket, s további agrárpiaci információinkat:

Last modified on szerda, 28 március 2018 13:09
Rate this item
(0 votes)

Media

: