Moresil GB összecsukható sorfüggetlen napraforgó betakarító adapterek

MORESIL kombájn vágóasztalok napraforgóra, kukoricára, búzára és akár mákra is!

Napraforgóra GB sorfüggetlen fix adapterek 5-12 méterig.
GB adapterek szárzúzóval 5-10 méterig.
GB összecsukható modellek 6,5-7 méterig szárzúzóval vagy szárzúzó nélkül.

A fix sorfüggetlen napraforgó adapter modellek összes funkciójával rendelkeznek az összecsukható GB sorfüggetlen napraforgó betakarító adapterek, kiegészítve azzal, hogy nem kell kísérő járművet alkalmazni, vagy az asztalt leszerelni a szállításhoz és speciális kocsit használni a vontatásához. Gyorsan és a közúti közlekedést sem zavarva lehet áttelepülni a következő táblára, ahol szerelés nélkül, néhány percen belül elkezdhető a munka.

A vágókés tengelykapcsolója a Moresil cég által szabadalmaztatott rendszer. Rendkívül megbízható, megakadályozza a nem megfelelő csatlakoztatásból eredő meghibásodásokat. Az összecsukható GB sorfüggetlen napraforgó adapter modellek biztosítják ugyanazokat az előnyöket, mint a merev változatok. Egyenletes, nagy sebességű vágás anélkül, hogy bármikor csökkenne a teljesítmény. Az összecsukható napraforgó adapterek is felszerelhetők hidraulikusan állítható magasságú szárzúzóval.


Elérhetőségek:

Penda Mezőgazdasági Gépkereskedelmi Kft.

Székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.
Telefon: 1/415-2140

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.pendakft.hu

Kövessen minket, s további agrárpiaci információinkat:

Last modified on hétfő, 15 július 2019 10:08
Rate this item
(1 Vote)

Media