Penda Kft.

Penda Kft. (4)

Miért válassza a Martignani permetezőgépet? Akár 50-65%-al olcsóbb megoldás az ültetvényére, kiváló védelem mellett!

Kiváló védelem és fedettség, alacsony lémennyiség, cseppméret 80-130 nm, elektrosztatikus cseppfeltöltési lehetőség. Vegyszer-, víz-, munkaidő-, gázolaj megtakarítás, nagy üzembiztonság, alacsony fenntartási költség, igen hosszú élettartam, üzemi nyomás 1,5 bar, 4 mm átmérőjű fúvókák. 50-65% költségmegtakarítás.

Szőlőre, gyümölcsösre, szántóföldre, fasorokra, kommunális és fertőtlenítési munkákra ajánljuk!

Read more...

MORESIL kombájn vágóasztalok napraforgóra, kukoricára, búzára és akár mákra is!

Napraforgóra GB sorfüggetlen fix adapterek 5-12 méterig.
GB adapterek szárzúzóval 5-10 méterig.
GB összecsukható modellek 6,5-7 méterig szárzúzóval vagy szárzúzó nélkül.

A fix sorfüggetlen napraforgó adapter modellek összes funkciójával rendelkeznek az összecsukható GB sorfüggetlen napraforgó betakarító adapterek, kiegészítve azzal, hogy nem kell kísérő járművet alkalmazni, vagy az asztalt leszerelni a szállításhoz és speciális kocsit használni a vontatásához. Gyorsan és a közúti közlekedést sem zavarva lehet áttelepülni a következő táblára, ahol szerelés nélkül, néhány percen belül elkezdhető a munka.

Read more...

Az önjáró liftek magaslati munkák elvégzéséhez több változatban is elérhetők.

Ültetvényekben, kertészetekben metszéshez, védőfóliák és hálók felhelyezéséhez, szüreteléshez, valamint egyéb 5 m magasságig végzendő mezőgazdasági, vagy ipari munkákhoz ajánljuk. A hidraulikus kosaras metszőállványok az elvégzendő munka függvényében harmadik kerék meghajtással is felszerelhetők.

Read more...
: