Natur Jet kombinált kijuttatóeszköz

A Natur Jet egy multifunkciós, kombinált kijuttató berendezés, melynek segítségével a Natur Micro termékcsalád kijuttatása a talajmunkákkal egy menetben, költségtakarékosan és hatékonyan történik. A berendezés a Natur Agro által készített és forgalmazott saját konstrukció.

Segítségével a Natur Micro termékcsalád kijuttatása csökkentett (40-60 l/ha) vízmennyiséggel oldható meg.

A Natur Jettel felszerelt gépek minden fajta talajmunka során képesek a folyékony talajoltó anyagok, lombtrágyák mozgatására, kijuttatására. A kombinálhatóságnak köszönhetően csak rajtunk múlik melyik munkaművelet során használjuk a Natur Jetet.

Azért ajánljuk szántóföldi permetező, illetve más kijuttatóberendezés helyett, mert kimondottan magas csíraszámú mikrobiológiai talajoltó termékcsaládunk kijuttatásához lett kifejlesztve. Más eszközökhöz képest csökkentett vízmennyiség mellett nyílik lehetőség az input anyagok kijuttatására és a Natur Jetnek nem okoz dugulási problémákat a tömény baktériumtrágyák összetétele sem.

Egy kijuttatás alkalmával akár többféle termék is összekeverhető a tartályban – amennyiben ezt a keverhetőségük megengedi – így még inkább csökkenthető a munkafolyamatok időigénye.

Többféle konfigurációban is összeállítható a Natur Jet a gazda igényei, illetve az aktuális talajmunkák, vagy a gépek sajátosságai szerint. Az eszköz rögzíthető az erőgép három pontos fronthidraulikájára, ha nincs ilyen, akkor egyedi adapter-kiegészítéssel orrsúlytartójára, illetve gépspecifikus beállításokkal és alkatrész konfigurációval a munkagépre (vetőgép, kultivátor, tárcsa, stb.) is. A különböző konfigurációk kialakítása egyszerű, mivel a Natur Jet szett főbb alkatrészei minden munkafolyamat esetében azonosak, a kiegészítő alkatrészek (szórókeret, fúvókák, vezetékek, stb.) száma, vagy méretezése pedig az aktuális feladathoz módosítható.

Érdeklődjön tanácsadóinknál!

http://naturah.hu/tanacsadoink


Elérhetőségek:

Natur Agro Hungária Kft.


Cím: 2164 Váchartyán. Fő út 133.
Telefon: 1/250-3415
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket, s további agrárpiaci információinkat:

Last modified on hétfő, 01 február 2021 17:30
Rate this item
(1 Vote)

Media

Image Gallery