OB 80 és OB 80H gépi felszedő

Az OB 80 gyümölcsfelszedőgép egy nagyon mozgékony berendezés, mely a legkisebb és legolcsóbb terményfelszedők közé tartozik és saját motorral rendelkezik. Az eszköz alkalmas többféle munkára is, a gyümölcs felszedésen kívül kiválóan megfelel a csonthéjasok, a krumpli és a hagymák felszedésére is. Az acél alkatrészek garanciát jelentenek a hosszútávú, megbízható és biztonságos üzemeltetésre.

A gyümölcsfelszedőgép alkalmas az akár 15-25 cm magas fűben lévő termények begyűjtésére is. NEM károsítja a gyümölcs, krumpli, hagyma állagát. A készülék használata rendkívül egyszerű. A motor lehetővé teszi az akár a 7 km óránkénti sebességet, mely teljesítmény mellett is 99% -os hatékonysággal dolgozhatunk. A felszedőgép a sártól és a portól is megtisztítja a terményt. A rotor gumiból van és kefével van felszerelve. A felszedés üteme szabályozható. A felszedőgép segítségével a termény már tisztán érkezik közvetlenül a ládába és azonnal tárolható állapotban marad.

OB 80 és OB 80 H előnyei és műszaki paraméterei: A felszedőgép nagyon fordulékony, jól alkalmazható kis ültetvényeken és gyümölcsösökben egyaránt. A szabadalmaztatott ültetvény rotor fogazott megoldású, így optimálisan alkalmazkodik a talajviszonyokhoz. A rotor fordulatszáma fokozat nélkül állítható. Az acélalkatrészek rozsdásodás ellen, valamint műanyag festékkel is kezeltek. A közönséges lakkokkal szemben ez a megoldás sokkal jobban ellenáll a mechanikai igénybevételnek és az UV- sugárzásnak is. Az ültetvény rotor magassága sínen állítható. Az ékszíjak rugós felfeszítésűek. Az első kerék kormányzás segítségével, valamint a jobb oldali irányítókarral még a domboldalon haladva is könnyedén, egy kézzel lehet a gépet kormányozni. Az ergonomikus multi funkciós joystick menetkioldóval ellátott. A felszedési teljesítménye közel 100 %-os anélkül, hogy felszedés közben a gyümölcsöt károsítaná a gép. Különösen halk a motorja. A függesztett vonórúd vontatáshoz is kiválóan alkalmas. A multifunkcionális joystick segítségével a következő megoldások értők el: menetsebesség szabályzás, differenciálzár ki- és bekapcsolás, automatikus indítás, fékkioldás. A kerekek alacsony nyomásának köszönhetően a termény ürítése közvetlenül a pótkocsira akár lejtőn is megoldható még nedves talajviszonyok esetén is. Műszaki adatok: motor: 8,5 LE egyhengeres Honda OHV- motor elektromos gyújtással. Kerékmeghajtás: 0,5-7 km/h. Koptatásmentes pneumatikus indítás. A gyümölcstartály űrtartalma: 135 liter. Kosár ürítési magasság: 1750 mm. Rakodási mélység: 300 mm. Súly: 230 kg.

További gépeinkért keressen:

Hunduna
Nadobán Erika

Telefon: 20/925-6305
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.hunduna.hu

Kövessen minket, s további agrárpiaci információinkat:

Last modified on kedd, 19 szeptember 2017 15:13
Rate this item
(1 Vote)