e-GépTár Kft.

e-GépTár Kft. (4)

1500 mm átmérőjű kerekek 7,5 mm vastag pálcákkal a tartósság érdekében kukorica sodrásban is. Erős vázszerkezet, zsírozható perselyek a csuklópontokon. 

Menetes orsóval állítható csillagkerék magasság a talajviszonyoknak megfelelően. Teljes kényelem a hidraulikus munkaszélesség nyitással–zárással, csillagkerék kiemeléssel és automata kormányzással. Széles választék egykaros és „V” kivitelben 7-24 csillagkerék szám között.

Read more...

Függesztett és vontatott kivitelben. A ferdefogazású olajfürdős hajtóműveknek és az erős vázszerkezetnek köszönhetően megfelel a nagygazdaságok elvárásainak is.

A széles kialakítású tandem rendszerű járókerekeknek köszönhetően kiemelkedően jó a talajkövetésük, így a felszedő ujjak tisztán gyűjtik a takarmányt. Széles választék 3,5-7,8 m közötti munkaszélességgel!

Read more...

2 és 3 pengés kialakítás a nagyobb vágási sebesség érdekében. Hidraulikus kiemelés szállítási állapotban. Rugós tehermentesítés a könnyebb talajkövetés érdekében.

Speciális ötvözetből készülő kaszasín, cserélhető csúszótalpakkal. Széles választék függesztett, vontatott és front kivitelben, típustól függően szársértővel 167-320 cm vágási szélességig.

DM 6 3C Tárcsás fűkasza kardántengellyel 2 év garanciával, házhoz szállítva, beüzemelve.

Read more...

Három munkahengerrel 5 irányba mozgatható erős vonólap, 3 részben cserélhető acél vágóéllel.

Állítható magasságú támasztó kerekek az egyenletes útfelületért. Megvásárolható 200 cm, 250 cm, 300 cm-es munkaszélességgel.

LBP 250 cm széles 3 munkahengeres gréder, támasztó kerekekkel 2 év garanciával, házhoz szállítva, beüzemelve.

Read more...