Konténer termékcsalád

A konténeres (könnyűszerkezetes) termékcsaládunkat a mezőgazdaság, elsősorban a növénytermesztők részére fejlesztettük ki.

A termékcsaládba tartozó eszközök használata javítja a gazdálkodás minőségét:
· dolgozóknak korszerű pihenő, fürdő konténer kialakítása,
· használható termékek értékesítéshez (akár helyben),
· kiválló tároló konténernek, a szélsőséges időjárás (pl. rendkívül magas hőmérséklet) káros hatásaitól védeni a termékeket,
· vagy akár panoráma konténernek.

A termékek olyan funkciókat látnak el, mely javítja a gazdálkodás minőségét és eredményességét, hozzájárul a növénytermesztés versenyképességének javításához, a növénytermelők mindennapi munkájának segítéséhez, annak hatékony végzéséhez A termékek vevői igény szerint több funkcióra kialakíthatók és mobil épületek, így nem helyhez kötöttek, különösebb karbantartás nem igényelnek, időtállók, esztétikusak, mindemellett környezetbe is jól illeszkednek.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS:

  1. IRODA konténerek

Készülhetnek 10, 20, 40 lábas szabványos, vagy egyedi méretekben is.

A vázszerkezet könnyűszerkezetes, főként melegen hengerelt és hidegen hajlított, a statikai igényeknek megfelelő falvastagságú nyitott és zárt szelvényű profilokból hegesztett, festett acélszerkezet.

Falszerkezet: 60 mm-es szendvics panel mindkét oldalán 0.5 mm-és horganyzott-lakkozott acél lemez borítással.

Padló rétegrendje: (alulról felfelé) 0.5 mm-es natúr horganyzott fenéklemez, 100mm ásványgyapot szigetelés, 24mm-es CK cement kötésű faforgács lap ragasztott csúszásmentes PVC vagy „metro„ mintás gumi járó felülettel.

Nyílászárók: az egyedi igényeknek megfelelő hőszigetelt, a kereskedelmi forgalomban kapható szabvány méretű B-NY ablakok, konténer ajtók melyek alkalmasak kültérre és bel térre egyaránt.

Elektromos szerelés: a szabványnak megfelelően, a megrendelő igényei szerint

 

2. SZANITER konténerek

Lehetnek pihenő, öltöző, mosdó, zuhanyzó akár női-férfi oldallal.

A vázszerkezet, falszerkezet az iroda konténereknél leírtak szerint, de a padlóban rejtve található a szennyvíz vezeték PANNON-LIFE idomokkal.

A hideg ill. a meleg víz ellátás falon kívül szerelve ötrétegű cső és annak préselhető csatlakozóival megoldva. Pl. UNIPAI rendszer.

A konténerbe épített fajanszok, úgymint WC kagyló, mosdó kagyló, zuhany tálca a kereskedelmi forgalomban kapható termékek

Emelés: a sarokoszlopokban erre a célra a kialakított hosszlyukakon keresztül.

3. MOBIL HŰTŐ, TÁROLÓ konténerek.

Egyedi konténereink készülhetnek hőszigeteletlen, vagy hőszigetelt kivitelben.

Akár 200 mm-es szendvicspanel PUR, PIR habos, vagy kőzetgyapotos kivitelben, a hőátbocsájtási tényezővel ill. a tűzállósági határértékkel kapcsolatban támasztott követelményeknek megfelelően.

A beépített nyílászárók méretei az egyedi követelményhez alkalmazkodva lehetőleg a kereskedelmi forgalomban kapható méretekkel és minőségben.

Konténerek kiválóan alkalmasak zöldség , gyümölcs tárolására.

4. PANORÁMA (PAVILON) konténerek

- porta épületek,

- mérlegházak,

- elárusító pavilonok,

- kiállítási konténerek,

- tárgyaló konténerek.

Hegesztett- festett acél váz, a statikai igénybevételeknek megfelelően kialakítva. Hő. és hang szigetelő szendvicspanel mennyezet és oldalburkolat.

Nútféderes kapcsolatú impregnált OSB teherviselő padló, ragasztott csúszásmentes PVC, vagy „metró” mintás gumi járófelülettel.

Jellemzően nagy méretű fix ill. B-Ny ún. panoráma ablakokkal, a megrendelői igényekhez igazodva.

 

METALUCON Fémszerkezeteket Gyártó és Forgalmazó Kft.
6630 Mindszent, Szabadság u. 92.

62/225-652; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; www.metalucon.hu

 

Kövessen minket, s további agrárpiaci információinkat:

Last modified on szerda, 16 máj. 2018 15:16
Rate this item
(0 votes)
: