Toro STX tuskómaró gép

Bemutatkoznak a Toro STX tuskómaró berendezései. Egy fa kivágását követően gyakran jelent problémát a talajban maradt gyökérzet és tuskó további sorsa. Amennyiben nem távolítják el a maradványrészeket, azok hamarosan újabb hajtásokat hozhatnak és a fa ismételten növekedésnek indul.

A hagyományos módszerekkel (kézi ásás, földmunkagéppel való kiemelés) történő eltávolítás igen fáradtságos és időigényes munka lehet - nem beszélve az eltávolítás során keletkező gödörről.

A fenti problémák elkerülésére hathatós segítséget nyújthat egy speciálisan erre a feladatra kifejlesztett tuskómaró gép alkalmazása, amely gyorsan és eredményesen képes eltávolítani a fa mardányait – a kert károsítása nélkül. Az eljárás során a tuskómaró berendezés gyakorlatilag mulccsá darálja a gyökérzet és a törzs föld alatt lévő részeit, így a gyökerek és hajtások már nem okoznak problémát.

Az amerikai Toro vállalat STX típusú, professzionális tuskómarói gumihevederes járószerkezetüknek köszönhetően még a nehezen megközelíthető helyeken is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A kétféle kivitelben készült STX 26-os és STX 38-as modellek a legkeményebb tuskót is gond nélkül távolítják el a földből vagy akár 88 cm magasságból is. A speciális késeiknek és egyszerű működtetésének köszönhetően, ezek a berendezések ideálisak minden felhasználó számára.

A termékről további információk elérhetők:

Az Agrolánc Kft. honlapján: http://agrolanc.hu
Telefonszám: 27/539-640, 27/539-641, 27/539-642
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kép: http://agrolanc.hu/

Forrás: www.agrolanc.hu

Kövessen minket, s további agrárpiaci információinkat:

Last modified on hétfő, 20 július 2020 11:03
Rate this item
(1 Vote)

Media