Horsch LEEB AX

Leeb AX közel az állományhoz Leeb AX közel az állományhoz

A növényvédelem egyre érdekesebb lesz! Azt mindenki tapasztalja, hogy a növényvédő szerek portfóliója egyre kisebb. Ez azt jelenti, hogy a megmaradt szerekkel úgy kell sáfárkodni, hogy minél tovább tudjuk őket hatékonyan használni. Az összevissza permetezés a szűk vetésforgóval párosítva hamar kiválthatja a rezisztenciát, és akkor elég nagy gonddal állunk majd szemben!

A Horsch és a LEEB mindig arra törekedett, hogy egészséges legyen a talaj és a környezet. Ezért is találhatók meg a Horsch gépek között a mulcsos és direktvetési technológia eszközei. A LEEB szórókeret-vezérlés azt eredményezi, hogy a megszokotthoz viszonyítva óriási az elsodródás csökkentése!


LEEB AX BoomControlPRO a domborzat tökéletes lekövetése

A LEEB AX egy olyan növényvédő szerkezet, amelynél közel 50 %-kal kisebb az elsodródás ahhoz viszonyítva, mintha egy hagyományos permetezővel 70-100 cm között húznánk a szórókeretet az állomány felett.

Hogy lehetséges ez?

A saját légcsatornában elvégzett kísérletek bebizonyították, hogy minél közelebb vagyunk a célfelülethez, annál kisebb az elsodródás. Közel menni a célfelülethez és ott a szórókeretet bármilyen körülmény mellett meg is tartani nem egyszerű dolog. A LEEB-nek sikerült olyan szórókeret-vezérlést kifejlesztenie, amely nagyon gyorsan reagál a megváltozott körülményekre, és ezáltal mindig közel tudja tartani a keretet az állományhoz.


Minél közelebb az állományhoz, annál nagyobb a hatásfok!

Mi az elsodródás?

Mindenki látott már olyat, hogy a permetező mögött egy ködfelhő lebeg. Ebben a cseppek már olyan kicsik, hogy úsznak a levegőben. Csak akkor kerülnek a növényre, ha olyan az időjárás, hogy a szél nem fújja el azokat, és az esés közben nem párolognak el. Ha melegben, alacsony páratartalom mellett permetezünk, akkor sokszor akár 50%-os is lehet a veszteség! – és még így is hat a szer. A LEEB AX, LT, GS vontatott permetezőkkel lehetőséget kapunk, egy még jobb és gazdaságosabb növényvédelem eléréséhez! Azáltal, hogy csök-kentjük az elsodródást/veszteséget, csökkentjük a rezisztencia kialakulásának a lehetőségét, megnövekedett hatásfokú lesz a növényvédelem, egészségesebb az állomány, esetleg nagyobb termés, és mindezek mellett a környezetet is védjük!


Leeb 4 AX könnyen vontatható és könnyen kezelhető

Válasszuk a LEEB-et, a modern, megbízható, környezetkímélő és gazdaságos növényvédelemért!

Információ: 

Kelet-Magyarország:
Barabás Zsolt 20/618-7191

Nyugat-Magyarország:
Szász Zoltán 30/743-0302

Kövessen minket, és további agrárgazdasági híreinket:

Last modified on kedd, 22 június 2021 22:45
Rate this item
(0 votes)

Media