Antonio Carraro Mach 2 ültetvénytraktor

Az olasz Antonio Carraro vállalat régi és megbecsült partnere az Agrolánc Kft-nek. Mi sem példázza ezt jobban, mint a két cég közötti, immáron 26 éve sikeres és töretlen munkakapcsolat. A neves traktorgyártó Mach 4 elnevezésű, gumihevederes meghajtással rendelkező, professzionális ültetvénytraktora rendkívül népszerű típus, több nemzetközi díjjal is büszkélkedhet, valamint a felhasználók is messzemenően dicsérik.

Az új Mach 2-es modell egyik különlegessége, hogy az erőgép tervezőmérnökei ötvözték a - derékcsuklós kialakítású Mach 4-ről már jól ismert - gumihevederes hajtást az első kerék kormányzással. Az alacsony tömegközéppontú Mach 2-t is kifejezetten olyan lejtős területek művelésére tervezték, ahol fokozottan szükség van a folyamatos talajtapadásra, a vonóerőre és a nagy menetstabilitásra.

A gumihevederes hátsó hajtás és a kormányzott első kerekek lehetővé teszik az egyszerű és gyors manőverezést az olyan meredek területeken is, ahol ezt a hagyományos gumikerekes meghajtással már nem tudnánk kivitelezni. A gép szélessége 1475 mm, saját tömege pedig 2915 kg. Meghajtásáról a 87 LE-s, 4 hengeres Yanmar motor gondoskodik. A Mach 2 maximális sebessége 35 km/h, ezáltal a nagyobb távolságok megtétele sem jelent számára gondot.

A gép szériafelszereltségei közé tartozik az Antonio Carraro traktorokra jellemző, megfordítható kormány-ülés rendszer, amelynek köszönhetően a munkagép motoroldali és hátsó függesztésű munkaeszközökkel egyaránt használható. A nagy emelési kapacitású hátsó emelő egy komplett egységet alkot, függőleges munkahengerekkel, 3 pontos függesztő rendszerrel, szivattyúval, valamint független hidraulikarendszerrel. A rendkívül sokoldalú traktorhoz opcionálisan légkondicionált és tetőablakos StarLight fülke is választható (kérésre aktívszén-szűrővel), így a legextrémebb mezőgazdasági munkálatokat már nem csak gyorsan és hatékonyan, hanem évszaktól függetlenül is elvégezhetjük.

A termékről további információk elérhetők:

Az Agrolánc Kft. honlapján: agrolanc.hu
Telefonszám: 27/539-640, 27/539-641, 27/539-642
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kép: agrolanc.hu

Forrás: www.agrolanc.hu

Kövessen minket, s további agrárpiaci információinkat:

Last modified on hétfő, 20 július 2020 11:14
Rate this item
(1 Vote)

Media