Rinieri Iron 400 elektromos metszőolló

A piacvezető olasz Rinieri mezőgazdasági eszközöket gyártó vállalat közel 100 éves tapasztalatával megalkotta professzionális elektromos metszőollóját, mely az Iron 400 nevet kapta.

Az ergonomikus kialakítású metszőolló nemcsak precíz vágást tesz lehetővé, de minden eddiginél szélesebbre nyitható vágó részével kényelmesen és biztonságosan végezhető vele a munka. A tiszta vágó éllel sima egyenletes vágás érhető el, így minimalizálható a betegségek kockázata. A szőlő és gyümölcsültetvények speciális igényeihez igazítva az Iron 400 forradalmian új él-elhelyezésével, megnövelt vágás gyorsaságával az egyik leghatékonyabb elektromos metszőolló a piacon, mely egy feltöltéssel gyümölcsösben 12 órányi, szőlőben 24 órányi munkavégzést tesz lehetővé.

Az eszköz súlyeloszlása is ideális, hiszen 0,9 kg maga az olló és 1,75 kilogramm a táska, melyet a használója hátára csatolva tud viselni és kényelmesen rögzíthet a kimondottan erre szolgáló pántokkal. A megbízható működést egy modern 220 W-s Li-ion akkumulátor garantálja, mely teljes töltéséhez mindössze 8 óra szükséges.

A beépített kontroll panelen ellenőrizhető, hogy a használója hány vágást végzett el az eszközzel, mérhető az akkumulátor hőmérséklete, töltöttségi szintje, a rendszeridő és állítható a vágási idő is. Az is kényelmesen és egyszerűen beállítható, hogy milyen távolságra nyíljanak a pengék. Az eszköz csupán minimális vibrációt kelt. Az olló a hozzáadott praktikus táskában könnyen szállítható és tárolható. Ebben a táskában kap helyet az ollón kívül a töltő, a karbantartáshoz elengedhetetlen szerszámok, a hátra vehető akkumulátor és az ellenőrzőpanel is.

 A termékről további információk elérhetőek:Az Agrolánc Kft. honlapján http://agrolanc.hu/hu/
Telefonszám: 27/539-640, 27/539-641, 27/539-642
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További részletes információ a termékről az alábbi linken található: http://agrolanc.hu/hu/termekek/mezogazdasagi/szoloultetvenyek/reszletek/rinieri-elektromos-metszoollo/

Forrás: http://agrolanc.hu/hu/

Kövessen minket, s további agrárpiaci információinkat:

Last modified on szerda, 21 szeptember 2016 13:26
Rate this item
(1 Vote)

Media

: